Курсове

Първи стъпки в DerDieWas

Безплатен входящ тест - Безплатна опознавателна среща - Безплатен първи урок

 Входящ тест

Входящият тест ни помага да определим до каква степен владеете немски език към момента на започване на съвместната ни работа. За да сме напълно сигурни кое обучение е най-подходящо за Вас, по време на опознавателната ни среща ще проведем допълнителни разговори, които да ни помогнат в определянето на Вашето ниво към настоящия момент.

Ако пък досега не сте се сблъсквали с изучаването на немски език, то не се колебайте да се свържете с нас и да уговорим удобен за Вас ден и час, в който да проведем опознавателната ни среща.

 Опознавателна среща

Първата ни среща е изцяло насочена към това да установим Вашите цели, желания и време, с което разполагате за достигане на конкретно ниво. Независимо дали сте начинаещ, или вече сте се потопили в дълбините на немския език и култура, ние сме готови да Ви предложим разнообразие от програми и материали, с които да положите основите в изучаването на немския език или с които да затвърдите наученото дотук и да надградите своите знания, достигайки нови върхове в изучаването на езика.

 Безплатен първи урок*

За нас е от изключително значение да се изгради позитивна и приятелска атмосфера между ученика и преподавателя, което да спомогне за бъдещата градивна и ефективна работа. Поради тази причина след провеждането на входящ тест за определяне на ниво, както и първа опознавателна среща, получавате безплатен първи урок. Надяваме се, че по този начин ще успеете да прецените дали пред вас се намира точният за Вас преподавател, с когото заедно да извървите успешно пътя в изучаването на немския език.

*първият урок е с продължителност 60 минути

Kурсове

Езиково студио DerDieWas предлага на своите клиенти индивидуално обучение по немски език, обхващащо следните нива от Общата европейска езикова рамка:

  •  ниво А1
  •  ниво А2
  •  ниво B1
  •  ниво B2

Разнообразието от учебни системи, с които работим, ни позволява гъвкавостта да изберем най-подходящата за Вас такава. Всяка една от тях ни позволява да наблягаме на основните компоненти в изучаването на чужд език, а именно слушане, четене, писане и говорене.

При първоначалната ни среща ще уточним дали имате предпочитания за учебната система, по която да работим, или ще разчитате на нас при избора на такава.

Независимо от това дали ще изберете предложената от нас система, или ще работим по вече избран от Вас учебник, ефективността и ползотворността от нашите уроци ще остане една и съща. Защото ще получавате многообразие от допълнителни материали, които да Ви помогнат за ефективното и бързо усвояване на нови знания.

 Разговорен немски

Ако досега сте изучавали немски език, но не сте успели да преодолеете езиковата бариера, разговорният ни курс по немски език е правилното обучение за Вас. Заедно ще подберем подходящи за Вас теми, свързани с Вашите интереси, хобита и занимания, за да може да наблегнем върху интересни и ползотворни за Вас разговори, които да Ви позволят да се чувствате уверени и спокойни при употребата на езика.

 Сертификатна подготовка

В Езиково студио DerDieWas се провежда подготовка за следните сертификати (младежи и възрастни):

  •  GOETHE-ZERTIFIKAT A1
  •  GOETHE-ZERTIFIKAT A2
  •  GOETHE-ZERTIFIKAT B1

 Онлайн обучение

Онлайн обучението по немски език е предвидено за всички, които предпочитат да провеждат уроците си от разстояние, без обаче да се променя качеството на провежданото обучение.

След приключване на всяко ниво се провежда обобщаващ тест, с който установяваме дали необходимият материал е усвоен и дали може да бъде прилаган ефективно.

По време на цялото обучение ще получавате непрестанна обратна връзка от нас за Вашия напредък и възможностите за бъдещето Ви развитие.

Методика

Специализирани сме изцяло в това да откриваме най-подходящия за Вас метод при изучаването на немски език.

Това ни позволява да работим с хора на всякаква възраст. Независимо дали искате да запишете Вашето дете или Вие самият искате да изучавате немски език, Езиково студио DerDieWas е правилното за това място! Разнообразието от методи и техники при усвояването на немския език ни позволява да открием най-правилния метод конкретно за Вас и Вашите нужди!

 Деца и младежи

При работата с деца и младежи за нас е от изключително важно значение да покажем приложимостта и значението на немския език в ежедневието. По този начин мотивацията у подрастващите нараства и желанието им за изучаване на езика се увеличава. При първоначалната ни среща установяваме какви са интересите на Вашето дете, какви са неговите нужди и дали има конкретни затруднения, които му пречат при изучаването на немски език. След това започваме да ангажираме вниманието му, откривайки различни източници на езика, които са свързани с неговите интереси, хобита и занимания в свободното време. Препоръчваме му мобилните и видео игри, които са неизменна част от ежедневието на всички деца и младежи, да бъдат направени на немски език, търсим различни влогъри, които засягат интересни за него теми, и още много други.

Благодарение на всичко това немският език започва да навлиза във всекидневието на учениците, с което се стремим да ангажираме вниманието им и да събудим интереса им към немския език. Препоръчваме и използването на различни приложения, направени под формата на игра, с които допълнително да затвърждават и надграждат знанията си. Нашата цел е детето Ви да се чувства комфортно, уютно и да разбира, че насреща му се намира на просто преподавател, а приятел, на когото може да разчита при всяка появила се трудност.

 Възрастни

Независимо дали обучението по немски език Ви е необходимо за работа, за комуникация или просто сте решили да научите нов език, Езиково студио DerDieWas е правилното за Вас място!

Съчетанието от методики, с които работим, позволява откриването на най-правилната за Вас такава, благодарение на което максимално бързо, лесно и ефективно да достигнете желаните от Вас цели. Независимо дали при изучаването на нови думи, или при усвояването на нова граматика, ние може да Ви предложим разнообразие от методи, с които това да се случва неусетно, но същевременно с това резултатно. Ще Ви предложим и различни информационни канали, с които може да допълвате и развивате знанията си.